Bezárás
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Építőipar szívvel-lélekkel

Vállalati, közületi épületek energetikai korszerűsítése

Drasztikusan lecsökkenti működése rezsiköltségeit és fenntartható alternatívát kínál épülete energiaellátására
Építőipar szívvel-lélekkel

Miért fontos a korszerűsítés?

A kiszámíthatatlan energia árak miatt megnövekedett rezsiköltség nagy kockázat jelent egy szervezet hatékony és fenntartható működésében. Komplex épület energetikai korszerűsítés jelent megoldást, ami lecsökkenti az energia függőséget és kiszámítható működést eredményez.
Alacsony rezsiköltség
Fenntartható működés
Kiszámítható jövő

Szolgáltatásaink

Tervezés

Komplett engedélyezési és kiviteli tervezést vállalunk. Középpontban a rentábilis megvalósíthatóság áll: tervező és kivitelező egyezteti a műszaki megoldásokat, költségeket és megtakarítási számításokat prezentálunk.

Kivitelezés

Energetikai korszerűsítéseink alakalmával szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek a meglévő épület megóvására és tisztán tartására, anyagfelhasználás és idő- ráfordítás optimalizálására, megrendelőink folyamatos tájékoztatására.

Auditálás

Megrendelői igény szerint egyedi, vagy jogszabályi előírások alapján vállalunk energetikai auditálást. Célunk, hogy javaslatainkkal hozzájáruljunk az energiafelhasználás csökkentéséhez, a hatékonyság növeléséhez.

Építőipar szívvel-lélekkel

BRETTOhouse® energetikai korszerűsítés folyamata

Kapcsolatfelvétel

Az ajánlatot kérek gombra kattintva megadhatja a projekt alapvető paramétereit, mely alapján kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ingyenes felmérés

Megbeszélt időpontban tervező kollégánk helyszíni bejárás keretében megismeri a projektet, az épületet, valamit begyűjti az ajánlathoz szükséges dokumentumokat.

Ingyenes tervezési ajánlat

Elkészítjük a tervezési ajánlatot, mely tartalmazza a kiviteli szintű tervdokumentációt, hatósági ügyintézést, árazatlan és árazott költségvetés kiírást, költségelemzést.

Tervezés extrával

A tervezés megrendelését követően elindul a tervezési folyamat. Különlegesség, hogy tervező és kivitelező közösen dolgozik a projekten, nézőpontjaikat megvitatják, a tervdokumentáció műszaki tartalma hatékonyan megvalósítható.

Ingyenes kivitelezési ajánlat

A tervezési folyamat része az árazott és árazatlan költségvetés elkészítése. Az árazott költségvetés egyben kivitelezési ajánlat is, mely 15 napig érvényes. Ezen a ponton minden összeáll az energetikai korszerűsítés megvalósításának indításához.

Szakszerű kivitelezés

A szerződéskötést követően megkezdődik az anyagbeszerzés, a munkaterület átvétele, a felvonulás. Gyártói előírások és szakmai irányelvek szerint végezzük a kivitelezést. Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot a projekt felelőssel és a műszaki ellenőrrel. Ütemezés szerint teljesítünk és számlázunk.

Projekt zárás

Készre jelentést követően bejárjuk az elkészült és kitakarított munkaterületet, átadjuk az átadási dokumentációt, majd aláírjuk a végszámla teljesítési igazolását. Nyom nélkül adjuk vissza a munkaterületet, immár rezsibiztosan.

Építőipar szívvel-lélekkel

A BRETTOhouse®  csapatáról

Társaságunk több generációs családi vállalkozás. A magas- és mélyépítés számos területén szereztünk tapasztalatot, évtizedeken át generál-kivitelezőként dolgoztunk, számos energetikai korszerűsítést valósítottunk meg. A vállalati, közületi energetikai korszerűsítési ágazatot azért hoztuk létre, hogy komplex szolgáltatásunkkal segítsük a magyar szervezeteket épületeik energetikai korszerűsítésében.

20+

átfogó energetikai korszerűsítés

10+

év szakirányú szakmai tapasztalat

Szakértelem és segítő- készség kéz a kézben

• Képzési program
• Mentor program
• Életpálya model

Megrendelőbarát építőipari kivitelezés

• Transzparencia
• Kommunikáció
• Fenntarthatóság

Felelősségvállalás
tripla garanciával

• Árgarancia
• Jótállás
• Rendszergarancia

A komplett megoldás

Xdot & BRETTOhouse

Az Xdot Építésziroda és a BRETTOhouse együttműködése olyan lehetőséget biztosít épület energetikai korszerűsítés esetén, ahol egy kézben tud megvalósulni a teljes projekt.
Ingyenes felmérés és tervezési ajánlat
Szakértő tervezés költség-megtakarítás kimutatással
Szakszerű megvalósítás meglepetések nélkül
Építőipar szívvel-lélekkel

Elégedett vevővélemények a BRETTOhouseról

Régóta dolgozunk a Brettohouse Kft-vel energetikai korszerűsítéseken. Felkészült, összeszedett csapat és figyelnek a többiek munkájára is!

Varga Balázs
Sárszentmihály

Már két épület kivitelezési munkáit végezte el a Brettohouse Kft. számunkra. A minőséggel és az árral maximálisan elégedettek vagyunk, és a megbeszélt határidőt is tartották. Ha lesz harmadik projektünk őket fogjuk ismét megkeresni.

Szilágyi Lajos
Zamárdi

Nekem különösen kedves volt, hogy folyamatosan tájékoztattak a kivitelezés haladásáról. Mindig elérhetőek, barátságosak voltak. Munkájuk során mindent megvédtek, köszönöm a precíz kivitelezést!

Nagy Péter
Székesfehérvár
/01

Ajánlatkérés

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az űrlapon keresztül
/02

Helyszíni felmérés

Képzett munkatársaink felmérik a telepítéshez szükséges adottságokat
/03

Egyedi árajánlat

A helyszíni felmérés és az egyedi igények alapján előzetes árajánlatot adunk

Kérjen egyedi ajánlatot

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Építőipar szívvel-lélekkel

Optimalizálja épülete rezsiköltségeit, tegye kiszámíthatóvá működését

A BRETTOhouse Kft. biztos partner az energetikai korszerűsítésben, vegye fel velünk a kapcsolatot.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.